ATP stadion Goran Ivanišević
Hr En

Istria Gourmet 2022

S trideset godina tradicije neupitna je važnost koju umaški turnir ima za prepoznatljivost destinacije. Internacionalna platforma koju umaški turnir stavlja na raspolaganje za turističku promociju i prezentaciju Istre i Hrvatske, neprocjenjiva je. Upravo stoga, Istria Gourmet zona upotpunjuje ovaj teniski događaj prezentirajući reviju biranih istarskih vina i gourmet iskustva.

Svi ljubitelji vina i ove će godine u Taste Istria zoni kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim punktovima nagrađivanih istarskih vinara. U zoni će se pronaći i ostale birane istarske delicije poput tartufa, pršuta, sira i maslinovog ulja.

Nakon tenisa, možete isprobati raznovrsnu gourmet ponudu na nekoliko modernih food truckova s istarskom ponudom, a svi ljubitelji roštilja uživati će u raznovrsnim grill specijalitetima u Fredi`s baru. Svi koji žele saznati nešto više o vinu, mogu sudjelovati na vinskim degustacijama Skrivene čari istarskih vina i odabrati dnevne pobjednike, a tradicionalno zadnji dan turnira, proglasit će se ATP vino godine po izboru posjetitelja.

U cijeloj zoni raspoređeno je nekoliko loungeva za dnevno i noćno opuštanje, više informacija o barovima i loungevima objavit ćemo uskoro!

Za konzumacije u Taste Istria zoni, ponovno ćemo koristiti jednostavan beskontaktni sustav plaćanja s Taste Istria Card.

TASTE ISTRIA ZONA

Vinari i degustacijski punktevi 

 

TASTE ISTRIA CARD

Jednostavan sustav beskontaktnog plaćanja 

LOUNGE BAROVI
Za vaše dnevno i noćno opuštanje

 

Uskoro više informacija!

PARTY
Barovi i klubovi u Dance Areni

Ray Club & VIP Party lounge

Rezervacija VIP stolova: +385916302743

Plava Laguna Emirates Triglav INA HEP Podravka Franck T-com Stella artois Croatia full of life Istra TZ Umag MINT Grad Umag Hrvatski teniski klub Zagreb